cantralpanasonic cantralpanasonic .

cantralpanasonic

نمايندگي تلفن سانترال پاناسونيك در تهران

امروز و در اين مقاله ما شما را با انواع تلفن‌هاي سانترال پاناسونيك و ويژگي‌هاي هر كدام از آن‌ها آشنا مي‌كنيم. اما قبل از آن، مي‌خواهيم يكي از بهترين نمايندگي‌هاي پاناسونيك در ايران را به شما معرفي كنيم. با ما همراه باشيد:

 

Untitled

 

ايده آل گستر ؛ نمايندگي رسمي محصولات مخابراتي پاناسونيك

اگر قصد خريد يكي از تجهيزات مخابراتي پاناسونيك را داريد، حتما اين كار را در يكي از نمايندگي‌هاي معتبر و مجاز اين شركت انجام دهيد. زيرا با توجه به محبوبيت اين برند در بازار، امروزه محصولات بي كيفيت و تقلبي كه با اسم و برند پاناسونيك به فروش مي‌رسند، با افزايش چشمگيري مواجه شده‌اند.

شركت ايده آل گستر نزديك به دو دهه است كه به عنوان نمايندگي رسمي و مجاز محصولات مخابراتي پاناسونيك در ايران، مشغول به فعاليت است. علاوه بر تلفن سانترال، مي‌توانيد انواع محصولات مخابراتي و اداري از قبيل: دستگاه‌هاي سانترال كم ظرفيت و پرظرفيت، انواع فكس‌هاي ليزري و كاربني، انواع ويدئو پروژكتورها، تلفن‌هاي خانگي شامل روميزي و بيسيم و دوربين‌هاي مدار بسته را همراه با يك ضمانت‌نامه معتبر و 12 ماهه از شركت ايده آل گستر خريداري نماييد.

 

تلفن سانترال چگونه كار مي‌ كند ؟

 

تلفن سانترال در كنار دستگاه سانترال است كه معني پيدا مي‌كند. اين تلفن از طريق رشته سيم‌هاي معمولي به دستگاه سانترال وصل مي‌شود و تنظيمات خود ( ساعت ، تاريخ ، كالر آيدي و ... ) را از همين دستگاه مي‌گيرد. بهتر است هرگز براي منزل خود به فكر تلفن سانترال نباشيد، زيرا همانطور كه گفته شد اين تلفن‌ها قابليت اتصال به خطوط آنالوگ را ندارند.

 

هر تلفن سانترال با كدام دستگاه سانترال كار مي‌كند ؟

دستگاه‌هاي سانترال پاناسونيك معمولا داراي يكي از سه خروجي زير هستند :

  • آنالوگ
  • هايبريد
  • ديجيتال

منظور از خروجي سانترال، قسمتي است كه تلفن سانترال به آن متصل مي‌شود. خروجي آنالوگ مربوط به تلفن‌هاي معمولي بوده و در برخي از سانترال‌هاي كم ظرفيت پاناسونيك موجود بود ( البته اين خروجي هنوز هم بر روي سانترال‌هايي مانند KX-TES824 وجود دارد ) . به كمك خروجي آنالوگ، شما مي‌توانستيد يك تلفن معمولي ( تلفن‌هاي روميزي و بيسيم خانگي ) را به دستگاه سانترال متصل كرده و در محيط كاري نيز از آن استفاده كنيد.

 

دو خروجي ديگر يعني خروجي‌هاي هايبريد و ديجيتال به تلفن‌هاي سانترال اختصاص دارند. خروجي هايبريد نيز بيشتر در سانترال‌هاي كم ظرفيت پاناسونيك ديده مي‌شود، اما برخي از سانترال‌هاي پرظرفيت نيز خروجي هايبريد دارند.

خروجي ديجيتال نيز فقط در سانترال‌هاي پرظرفيت پاناسونيك وجود دارد. ( سانترال‌هاي كم ظرفيت پاناسونيك خروجي ديجيتال ندارند. ) بنابراين و با توجه به مطالب بالا، تلفن‌هاي سانترال در دو دسته تلفن‌هاي هايبريد و تلفن‌‌هاي ديجيتال دسته بندي مي‌شوند.

 

 

ss

 

تلفن سانترال هايبريد

اين تلفن‌ها با دو رشته سيم به دستگاه سانترال متصل مي‌شوند ( يك زوج براي بوق و ديگري براي ديتا ) . اين را مي‌توان اصلي‌ترين ويژگي‌ اين تلفن‌ها دانست. تلفن‌هاي هايبريد به نوعي تركيبي از تلفن‌هاي آنالوگ و ديجيتال مي‌باشند. تلفن‌هاي هايبريد پاناسونيك در مدل‌هاي مختلفي توليد و روانه بازار شده‌اند. مهم‌ترين مدل‌هاي اين تلفن‌ها به ترتيب : KX-T7730 و KX-AT7730 مي‌باشند.

 

امروزه از تلفن‌هاي هايبريد بيشتر در كنار سانترال‌هاي كم ظرفيت پاناسونيك از جمله KX-TES824 استفاده مي‌شود. البته در كنار سانترال‌هاي پرظرفيت پاناسونيك نيز مي‌توان از تلفن‌هاي هايبريد استفاده كرد، به شرطي كه يك كارت هايبريد پاناسونيك براي دستگاه مورد نظر خريداري و نصب شود.

 

تلفن سانترال ديجيتال

 

تلفن ديجيتال براي اتصال به دستگاه سانترال، از يك رشته سيم براي ديتا استفاده مي‌كند. اين تلفن‌ها امكانات بيشتري را نسبت به تلفن‌هاي هايبريد و آنالوگ در اختيار كاربران قرار مي‌دهند. تلفن‌هاي ديجيتال قابليت كار با سانترال‌هاي كم ظرفيت را ندارند. براي اينكه بتوانيد از اين تلفن‌ها استفاده كنيد، بايد يك سانترال پرظرفيت مانند مدل‌هاي سري TDA و TDE را خريداري و در محل كار خود راه اندازي سانترال را انجام دهيد

 

يكي از تفاوت‌هاي تلفن‌هاي ديجيتال و هايبريد، مربوط به كليدهاي ميانبر يا شماره‌گير سريع مي‌باشد. اين كليدها بر روي تلفن‌هاي ديجيتال وجود دارند و با استفاده از آن‌ها مي‌توانيد در كمترين زمان، اقدام به شماره گيري نماييد. تعداد اين كليدها بر روي مدل‌هاي مختلف تلفن ديجيتال متغير است ( بين 8 تا 24 كليد )

 

از مهم‌ترين مدل‌هاي تلفن‌هاي ديجيتال مي‌توان به : KX-DT543 ، KX-DT546 ، KX-DT343 ، KX-DT346 ،  KX-T7765 و KX-T7636 اشاره كرد.

 

البته نوع ديگري از تلفن‌هاي سانترال نيز در بازار موجود هستند كه به عنوان تلفن‌هاي تحت شبكه شناخته مي‌شوند. اين تلفن‌ها به طور كلي ساختار متفاوتي با تلفن‌هاي ديجيتال و هايبريد دارند و به همين خاطر معمولا در يك دسته بندي جدا از تلفن‌هاي سانترال قرار مي‌گيرند.

 

تلفن هاي تحت شبكه و تفاوت هاي آن ها با تلفن سانترال

 

هم تلفن‌هاي تحت شبكه و هم تلفن‌هاي سانترال در يك دسته بندي بزرگتر تحت عنوان تلفن اداري قرار مي‌گيرند. تلفن‌هاي تحت شبكه با استفاده از تكنولوژي VOIP كار مي‌كنند. ويپ به معني انتقال صدا بر بستر اينترنت مي‌باشد و تلفن‌هاي تحت شبكه نيز صدا را بر روي بستر شبكه منتقل مي‌كنند.

 

براي استفاده از تلفن‌هاي تحت شبكه، علاوه بر داشتن يك شبكه اينترنتي، به يك دستگاه سانترال تحت شبكه يا همان IPPBX نيز نياز داريد. سانترال تحت شبكه به جاي استفاده از خطوط معمولي و آنالوگ، از خطوط سيپ ترانك ( خطوط ديجيتالي مخابرات ) براي انتقال صدا بهره مي‌برد. براي اطلاعات بيشتر مقاله تفاوت voip و سانترال را در ديجياتو بخوانيد

 

البته شركت پاناسونيك هم در زمينه توليد سانترال‌هاي تحت شبكه و هم در زمينه ساخت تلفن‌هاي تحت شبكه يا IP Phone نيز فعاليت دارد. بدون ترديد سانترال‌هاي سري NS پاناسونيك را مي‌توان از با كيفيت‌ترين سانترال‌هاي تحت شبكه موجود در بازارهاي ايران و جهان دانست. همچنين از بهترين مدل‌هاي تلفن آي پي پاناسونيك مي‌توان به : KX-NT511 ، KX-NT553 و KX-HDV230  اشاره كرد.

 

نتيجه گيري

قبل از اينكه اقدام به خريد يك تلفن سانترال نماييد، حتما بايد به صورت كامل نسبت به دستگاه سانترال خود و خروجي‌هاي آن آشنايي داشته باشيد. براي دريافت مشاوره‌هاي فني در اين زمينه نيز مي‌توانيد با كارشناسان فروش شركت ايده آل گستر تماس گرفته و اطلاعات لازم را دريافت نماييد.

منبع : شمانيوز


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ شهريور ۱۳۹۹ساعت: ۰۷:۰۷:۲۲ توسط:idehal موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :